Blogiarkisto

10/06/2015

2015/10/6

Toissa viikonloppuna otin yhden helsinkiläisen kaverin täältä opistolta kotiin mukaan hämmästelemään meiän muumilaaksomeininkiä ja muita ihmeellisiä asioita Vimpelissä. Hassua kuinka suomensisäisestikin löytyy niin suuria kulttuurieroja. Se on kuitenkin mun mielestä tosi siisti juttu ja ehkä jopa pieni rikkaus.
Lauantaina meiän ikiomassa kapakassamme esiintyi Juju ja koko Vimpeli oli aivan sekaisin! Siellä ei siis lähestulkoon ikinä esiinny mitään isompia artisteja ja me yritettiin olla epäjuntteja. Ehkä me onnistuttiin siinä. Juju oli muuten aivan loistava ja versiot biiseistä oli kovin erilaisia kuin levyillä, mutta ne toimi mun mielestä aika täydellisesti. Oon vahvasti sitä mieltä että Julius Sarisalmi on taiteilija. Ja varmaan hullukin.

Kouluun kuuluu kokoajan vaan parempaa ja parempaa.Viime viikon keskiviikkona meillä oli viimevuotisten teatteri- JA musaluokkalaisten järjestämät fuksiaiset/ryyppäjäiset, ja oli ihan huippukivaa. Meidän piti tehä kaikkea hurjaa keskustassa ja ihmiset katsoi meitä hieman kieroon. Meidän ryhmä ei voittanut kilpailua, mutta onneksi kaikki saivat silti upean palkinnon! Kuulin että torstaina ei monikaan ollut koulussa.

Viime viikolla saimme myös ensimmäistä kertaa kätösiimme käsikirjoituksen tulevasta näytelmästä (jonka ensi-ilta on muuten jo 12.11.), ja tänään saatiin tietää roolijaot ja alettiin harjoittelemaan jo ensimmäisiä kohtauksia. En edes muistanut että mulla oli teatterihommia näin ikävä. Siitä on monta vuotta kun olen viimeksi ollut mukana näytelmässä ja nyt en millään malta odottaa näytelmäharjoituksia (aka. koulupäiviä!!), saatika esityksiä. Ihan hullua. Meillä on nyt viisi viikkoa aikaa rakentaa näytelmä ja meillä ei ole vielä edes valmiita käsikirjoituksia. Näin syksyn ensimmäisinä saatanan kylminä päivinä mua lämmittää tosi kovasti ajatus siitä että meidän luokka tulee viettämään nyt tosi tiiviisti aikaa yhdessä Miilulla (meidän teatteri), ja varsinkin se, että päästään nyt ihan oikeasti yhdessä luomaan jotain. Meidän näytelmästä tulee ihan huippu, tulkaa vaikka kahtomaan.

Loppuun vielä vähän herkkyyttä robbarin muodossa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti