Blogiarkisto

10/21/2015

Syksy

Herranjumala pihalla on värikästä. Yhtenä päivänä jäin vain pihalle katsomaan maisemia ja oikeasti hämmästelemään sitä väriloistoa. Se on ihan uskomatonta. Vaikka kesä tuntuu jo aika kaukaiselta tapaukselta, niin toisaalta en kyllä muista huomanneeni lehtien kellastumista tai niiden tippumista. Se tulee tavallaan niin yhtäkkiä.


Muistan kun viime vuonna tähän aikaan lenkkeilin todella paljon. Syksyllä se ehkä on kivointa. Lähdin aina kotoa pitkälle (ja kylmälle) patikointimatkalle, jonka jälkeen tulin takaisin kotiin ja menin saunaan. Sen jälkeen puin villasukat jalkaan ja menin viltin alle takkatulen ääreen. Ihan oikeasti.

Tänä vuonna mun syksyfiiliksen huomaa lähinnä tästä kaamosmasennuksesta mikä mulla on. En oikeastaan oo milläänlailla masentunut mutta ihan helvetin väsynyt. Netflixin tapittaminen ja sängyssä makoileminen on lisääntynyt huomattavasti. Niin on toisaalta myös teen juominen ja kirjojen lukeminenkin. ♥ Oon lukenut pitkästä aikaa todella paljon ja oon tosi iloinen siitä. En muistanutkaan että kuinka johonkin kirjaan voi uppoutua niin syvästi ja miten voi istua jopa tunteja sohvalla kirja sylissä - ja se teekuppi siinä vieressä.

Toisaalta kyllä vituttaa. Ihan kunnolla. Mun mielestä syksy on oikeasti ehkä hirvein vuodenaika, varsinkin nykyään kun se talvi sieltä kovasti yrittää yrittää tulla, mutta ei se vaan tuu. On niin kylmä kokoajan ja tuulee ja se on hirveää. Niin ja ootentaapas että se vesisade alkaa. Sitä ei oo tänä syksynä oikeastaan vielä ollutkaan, mutta kyllä se sieltä vielä tulee ja se on varsinkin sitten kivaa kun alkaa satamaan vaakatasossa. Ja kun voi sataa jopa monta viikkoa putkeen.

Iho kuivaa, ei voi käyttää meikkivoiteita eikä puutereita (joita mä en muutenkaan oikeastaan voi käyttää koska muutenkin kuiva iho)Kutittaa joka paikasta kokoajan, ja noita rasvapurkkeja saa olla jatkuvasti aukomassa. Huulet on niin rohtuneet ja kipeät että ei voi edes hymyillä. Toisaalta miksipä edes hymyilisin.

Tukka on niin sähkönen että on pakko pitää pipoa päässä tai lyyä siihen seittemän kiloa lakkaa. protip: Jos autoa ajaessa muuten haluaa koskea rattiin niin kannattaa viiä autoon nahkahanskat. Onneks mulla on maailman ihanin mersu joka lämpenee nopeampaa kuin yksikään auto tällä planeetalla. ♥ Tänään tosin kuulin että meidän tiemme tulevat eroamaan. Kovin haikeaa. Nyt pääsen kokemaan ensimmäistä kertaa sen fiiliksen kun joudun luovuttamaan oman auton jonkun toisen ihmisen käyttöön. Nyt minusta tulee tyttö joka liikkuu joko julkisilla tai isin mersulla. Aika jännittävää.

2 kommenttia:

 1. Voin täysin samaistua sun vähän ristiriitaisiin fiiliksiin syksystä! Toisaalta on kivan tunnelmallista ja aurinkoisina päivinä myös kaunista, mutta toisaalta pimeys väsyttää ihan älyttömästi ja tulee helposti jotenkin tosi saamaton olo.
  Ihanan yksinkertainen ulkoasu sun blogilla ja tsemppiä syksyyn!<3

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Ja nyt se sade myös tuli sieltä.... :) Sisällä on ihanan tunnelmallista sentään <3
   Ja kiitos, sun blogilla oli kans tosi ihana ulkoasu!! Tsemppiä sinne myös tähän kaamokseen <3

   Poista