Blogiarkisto

9/22/2015

First month

Hassua kuinka yhden ainoan kuukauden aikana tästä kaikesta on tullut jotenkin tosi kotoisaa. Välillä vituttaa lähteä ajamaan Jyväskylään mutta heti kun kaupunki ja sen valot iskee silmään niin tuntuu että on kotona. Ja että on tulossa kiva viikko!
Kämppiksen naama näyttää jo erittäin tutulta ja oon muutenkin saanut täältä jo muutaman tosi läheisen ystävän. ♥
Muistan kun ekana iltana istuin huoneeni lattialla ja mietin kuinka siistiä tämä on, ja jännityksellä odotin että minkähänlainen tästä vuodesta ihan oikeasti tulee. On tämä loppujenlopuksi kuitenkin (hyvällä tavalla) tosi sairas paikka.

<3

Me ollaan tehty jo vaikka mitä ja suunniteltu kaikenlaista hullua. Ensi viikolla meillä alkaa myös ensimmäisen näytelmän harjoitteleminen ja siitä tulee varmasti tosi mielenkiintoista. Meillä on ollut draamakasvatuksen tunteja meidän omalla pienellä teatterilla ja siellä on tosi pehmeät penkit! On se muutenkin ihan siisti paikka.
Täällä eläminen on oikeasti niin tapahtumarikasta että en tiedä pysynkö edes perässä mutta se on vaan kivaa. Tällä viikolla meillä ei näy lukujärjestyksessä muutakuin pelkkää afrotanssia ja djembeä enkä tiedä mitä siltä olisi pitänyt odottaa. So cool!

Tässä yksi onnistunut otos eräästä sumuisesta illastamme (joita olemme pitäneet _paljon_!

Huomenna mulle on tulossa kiva päivä kun menen häämeikkimalliksi Suvi-ystäväiselleni joka opiskelee meikkaaja-maskeeraajaksi täällä Jyväskylässä. Saan myös hääpuvun päälleni ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa elämässäni, hihhih!

2 kommenttia:

  1. Kui viimmeistä kertaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah en oo välttämättä mitään naimisiinmenotyyppiä. :D

      Poista