Blogiarkisto

9/09/2015

OLEN ONNELLINEN

Viime yönä kirjoitin eräälle ihmiselle 18 sivua pitkän kirjeen, enkä edes tiedä tulenko koskaan sitä hänelle antamaan. Kirjettä kirjoittaessani itkin ihan tajuttoman paljon, koska mun elämä on muuttunut ihan hirmuisesti. Oon jättänyt tämän vuoden puolella todella ison kasan sekä hyviä että huonoja asioita pois mun elämästä ja olo tuntuu hieman alastomammalta ja kevyemmältä.
Mutta onneksi pari viikkoa sitten tajusin että juuri tämä alastomuus ja keveys on enemmän sitä mua. Oon paljon enemmän oma itseni. Mulla on kovinkin samanlainen olo kuin vaikka kymmenen vuotta sitten kun olin iskän kanssa kiipeilyreissulla pyhävuorella, tai vaikka papan kanssa kurkien tiirailureissuilla. Ja se on erittäin hyvä juttu.
Muutin ehkä Suomen kivoimpaan kaupunkiin, eli Jyväskylään. Oon asunut täällä vasta kolme viikkoa, mutta musta tuntuu nyt jo tosi inhottavalta ajatella että tuun asumaan täällä enää alle 9 kuukautta. Minusta tuntuu että tästä vuodesta tulee oikeinkin loistava. Minä olen kovin onnellinen tällä hetkellä.

Tässä upea kuva puusta.

Lopetin "oikean koulun", ja aloitin opiskelun Jyväskylän kristillisessä opistossa. Mua aina naurattaa kun multa kysytään että mikä musta tulee sitten isona, koska eihän musta tuu mikään. Täältä ei valmistu yhtään miksikään, mutta se on ihan fine. Tämä on ehkä kaikista onnistunein isompi päätös mun elämässä, ja välillä vaan hyperventiloin sängyssäni pelkästä onnellisuudesta. Opiskelen siis teatteri-ilmaisua ja meillä on ehkä maailman ihanin luokka. Me ollaan elelty täällä yhdessä kolmisen viikkoa ja voin nyt jo sanoa useammasta ihmisestä että ne on mulle tosi rakkaita. Me ollaan nyt jo tehty kaikkea tosi kivsua yhdessä ja oon ihan rakastunut mun elämään. Pesin tänään myös pyykkiä ensimmäisen kerran elämässäni ihan yksin, ja sekin meni melkeen nappiin. Ainut asia minkä unohdin tehä, oli vesihanojen kääntö oikeaan asentoon, eli siellä mun muumilakanat lähti uudelle pyörintäkierrokselle juuri äsken ja mua vähän jännittää että saanko ne kuivaksi ennen kuin pitäis nukkumaan mennä.

Mulla ei oo yhtään rahaa, eikä yhtään ruokaa. Tällä viikolla oon elänyt kouluruuilla ja mun kämppiksen nuudeleilla ja leivillä. Se on oikeastaan aika siistiä. Oon aika onnellinen myös siitä että mulla on laihdutusteetä jonka pitäisi viedä nälkää pois. Hahhah. Nyt menen tutkailemaan pesukoneita ja sen jälkeen siivoamaan omaa pientä kopperoani, ja jos oikein villiksi heittäydyn niin voisin käydä lenkillä!

Täällä muutama hassu pieni rakas ♥
Oletteko te onnellisia? 

2 kommenttia:

  1. Joskus kannattaa tehdä tommosia päätöksiä! Ite oon onnellinen tällä hetkellä siks, että elän mun unelmaa olemalla au pairina Lontoossa ♥ Tosi paljon samoja fiiliksiä ku sulla, en vaan vois olla onnellisempi tästä päätöksestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi onpas ihana kuulla! Oon oikeasti ihan fiiliksissä muiden onnellisuudesta, varsinkin jotenkin jos itsekin on onnellinen. Au pair vuosi on varmasti ihana ja Lontoo on todella ihana kaupunki! ♥

      Poista