Blogiarkisto

11/16/2015

Olen rakastunut

Mulla on minimaalinen kriisi aina välillä päällä, koska mun kämpässä ei toimi netti lähes ollenkaan enkä pääse kirjoittelemaan tänne mitään ihania turhuuksia. Salaa kuitenkin nautin siitä todella paljon, enkä edes yritän tehdä asialle mitään. Ainakaan vielä. Nyt tulin silti väkisin kirjoittamaan, ja annan tälle postaukselle vaikka koko yön aikaa ladata itsensä tänne.

Meidän ihana luokkamme ♥
Mutta, asiaan. Tämän viikon torstaina (kirjoitan tätä siis sunnuntaina 15. päivä) oli meidän näytelmämme ensi-ilta, ja olen ihan uskomattoman täpinöissäni. Teatterista, meiän luokasta, tästä koulusta, Jyväskylästä ja myös mun elämästä. Tässä parin viikon sisällä oon ylittänyt itseni todella monella tapaa ja tuo ensi-ilta oli oikeastaan viimeinen etappi, eikä mua ees jännittänyt! Paitsi joku kymmenen minuuttia ennen esitystä meinas tulla "pieni" paniikkikohtaus, mutta siitä päästiin aika helposti yli. Ja kun meni lavalle niin se katosi samantien ja tuntui kuin olisi hypännyt uuteen maailmaan ja yhtäkkiä vaan eli sitä näytelmää. Se oli mun mielestä aivan tajuttoman siistiä, ja toki myös kliseistä. Sain taas ihan uudenlaisen palon tähän hommaan!


Kirjoitin tähän äsken tosi pitkän tarinan siitä, että missä asioissa mulla oli vaikeuksia ja miten niistä selvittiin, ja että mikä fiilis on nyt niistä asioista, mutta sitten tajusin kuinka tyhmää se olikaan, ja pyyhin koko tekstin pois. Nyt haluan vain toivottaa kaikki tervetulleiksi teatteri Miilulle Jyväskylään katsomaan tämä näytelmä, se on aika loistava!

Tässä vielä esityspäivämäärät:
to 12.11. klo 19
ti 17.11. klo 13
to 19.11. klo 13 ja klo 19
ti 24.11. klo 19
to 26.11. klo 13 ja klo 19
pe 27.11. klo 19
ja liput 5€!

Loppuun vielä kuvia meidän hurjista enskaribileistä, kiitos kuvaajalle! Nää on mun mielestä kaikessa kamaluudessaan aika huippuja. :D

Tää on ehkä lempparikuva musta ikinä!

2 kommenttia:

 1. Teatteri on kivaa! Tykkäsin kovasti näytellä ,mutta sitten ujous vei kuitenkin voiton :D

  Tosi kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kannattaa yrittää uudestaan, se antaa niin paljon! :) Ja kiitos <3

   Poista