Blogiarkisto

6/04/2015

JO EN SUU

Olin viikonloppuna kahden tosi rakkaan ihmisen ylioppilasjuhlissa Joensuussa. Se juhlapaikka oli ehkä maailman siistein ja siellä oli ihan tosi hyvät ruoat! Se venue oli sellanen vanhanajan aittamesta ja siellä oli myös kota, sekä pari saunaa. Ja kanahäkki! Kelikin oli erittäin hyvä ellei täydellinen. Siellä oli niiiin kesä ja poltin myös itseni aika mallikkaasti.

<3
Ihmiset piti tosi hienoja puheita ja esityksiä, ja paljon tuli kyllä lauleskeltua. Sitten siellä oli illalla navetan yläkerrassa disco, joka oli tosi siisti juttu! Vaikka en ennen juhlia tuntenut niistä ihmisistä kuin pienen osan niin eipä oikeastaan tullut missään vaiheessa edes hirveän "ulkopuolinen" olo, kaikki oli kyllä niin huipputyyppejä. Suhteellisen monta kyyneltäkin tuli vuodatettua, varsinkin siinä tyttöjen soittaessa illalla - mutta me selvittiin!


Mun mielestä nuo pirskeet oli järjestetty tosi hyvin ja oli kyllä ehdottomasti siisteimmät juhlat missä oon ollut! Jos joskus ite järjestän jotkut isot bileet niin voin vain yrittää yltää samalle korkeudelle näiden juhlien kanssa. Kiitos paljon kaikille - oli ihana viikonloppu ♥

Yritettiin ottaa meistä fancyä kuvaa mutta aurinko otti silmään :(
Pääsin kotiin sunnuntai-iltana, ja menin maanantaina töihin. Voin sanoa ihan valehtelematta että tällä viikolla en oo tehnyt yhtään mitään muuta kun ollut töissä ja nukkunut. Tänään heräsin tarkoituksella vähän aikasemmin erottelemaan kaappien pohjalta vaatteita ja muuta hömppää kirpputorille. Nyt meen jatkamaan sitä hommaa, ja palaan tänne viikonloppuna.

Mitä teille kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Olen tekemässä pientä selvitystä ihmisten tämänhetkisistä ajatuksista blogeja kohtaan ja olisin erittäin kiitollinen, jos voisit vastata kyselyyni. Kysely ei ole pitkä. Teen vastauksista postauksen blogiini kesäkuun lopulla. Kiitos!

    https://fi.surveymonkey.com/s/GWZG9XM

    VastaaPoista